Підтримати себе та оточуючих. Як надавати першу емоційну допомогу в умовах війни і чому це важливо будемо говорити сьогодні в ефірі програми “На часі”. Гостя студії – координаторка розвитку програм психосоціальної підтримки у Хмельницькому та Хмельницькій області Ізраїльської коаліції травми Тетяна Гуранська.

Гість — Борис Ткач, начальник управління охорони здоров’я ХМР У серпні презентували розширене реабілітаційне відділення. А наступного року у Хмельницькій громаді чекають на відкриття Центру психічного здоров’я і реабілітації. Там надаватимуть комплексну допомогу. Про те, яких фахівців найбільше потребує громада, і на які запити пацієнтів готові реагувати спеціалісти, говоритимемо у […]

Сонячну електростанцію встановили у вищому професійному училищі №25. Це спільний проєкт закладу та “Хмельницького енергетичного кластеру”. Ключова мета — інтегрувати тематику альтернативної енергетики в освітній процес, адже за цим бачать майбутнє. Тож у наступному навчальному році в училищі планують запровадити нову спеціальність. Крім того, на базі ВПУ організують навчальний курс […]

Двісті “осінніх” та сто сім “зимових” маскувальних сіток збираються виготовити та відправити на фронт волонтерки громадської організації “Сильна жінка”. Для цього їм необхідна тканина, якої, кажуть, не вистачає. Тож просять хмельничан допомогти із закупівлею необхідних матеріалів. Їх можна привезти до штабу. Нещодавно він переїхав. Як облаштувалися на новому місці?

У Хмельницькому запрацює ще один ветеранський простір. Відкриють його на базі громадської організації “Захист — об’єднання волонтерів”. З військовослужбовцями та їхніми родинами працюватиме штаб із 15-ти осіб. Це кейс-менеджер, психологи, юристи, соціальні працівники та кар’єрні консультанти. Окрім того, організовуватимуть групи підтримки та майстер-класи. Запрацює центр наприкінці листопада.

Хмельницькі “настільники” готуються до Клубного чемпіонату України. Цьогоріч вихованці відділення тенісу настільного ДЮСШ №3 виступатимуть у Вищій лізі. У складі команди з Хмельниччини — спортсмени Вадим Токар, брати Максим та Денис Микитюки і Андрій Островський. Стартує чемпіонат України наприкінці листопада.

“Хмельницькводоканал” продовжує покращувати матеріально-технічну базу. Цього тижня підприємство отримало новий дозуючий насос, який контролюватиме подачу гіпохлориту в резервуари чистої води. Це спеціальний дезінфікуючий засіб, який робить воду придатною до вживання. Тож таке устаткування має постійно знаходитися в роботі та подавати необхідну кількість засобу. Попередній дозуючий насос використовувався впродовж чотирьох років, […]

Відео побиття учасника російсько-української війни Артура Ананьєва в Свято-Покровському кафедральному соборі долучили до справи в якості доказу. Після клопотання адвоката потерпілого його переглянули під час чергового засідання в Хмельницькому міськрайонному суді. Цього разу заслухали ще одного свідка події. Тоді як обвинувачений Ігор Слободян від показів на цьому засіданні відмовився.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930