У холодний період року захисники потребують теплого одягу, килимків, засобів обігріву. Усе це можемо виготовити в тилу власноруч. У програмі “Воєнний час” покажемо корисні майстеркласи.

У черговому випуску рубрики “Варто знати” говоримо про те, як зробити себе помітним у темряві. Адже світловідбивний елемент є ефективним засобом підвищення безпеки руху для пішохода. Спікер – Дмитро Слабунов, старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Парк пожежно-рятувальної та спеціальної техніки Хмельницького гарнізону поповнився 10 спецавтівками. Серед них – пожежні та піротехнічні автомобілі. Також в стрій стала сучасна автодрабина висотою до 30 метрів. Під час заходу відзначили і найкращих надзвичайників. Чотирьом із них вручили ключі від довгоочікуваних квартир.

Відмова від заочної форми навчання та гранти для студентів. У Хмельницькому національному університеті Олег Шаров з Міністерства освіти презентував реформу вищої освіти у післявоєнні роки. Зміни потрібні, аби вона була подібною до систем країн Євросоюзу. У Хмельницькому національному університеті презентували виставку наукових розробок, більшість з яких були інтерактивними. Наразі у […]

Працівники благодійного фонду “Карітас” готують безкоштовні гарячі обіди для вимушених переселенців від початку повномасштабного вторгнення. Щомісяця до них звертається більше сотні осіб. В меню – перша та друга страви, які постійно змінюються. Щоб скористатись послугою, необхідно зареєструватись за номером телефону гарячої лінії.

Протидія домашньому насильству у громаді – тема дводенного тренінгу, який об’єднав правоохоронців та представників влади. Його організували у рамках реалізації проєкту “Міста і громади, вільні від домашнього насильства” від Фонду ООН. Жертвам будь-якої форми насильства потрібно негайно телефонувати до  поліції – такий головний меседж тренінгу. Також список номерів, за якими […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930