У 296-му випуску програми “Спорт дайджест”: підготовка українського спортивного подружжя до стартів закордоном. Кікбоксер з Хмельницького вчергове став чемпіоном світу. Також покажемо, як змагалися і готуються до чемпіонату України художні гімнастки.

Кошти на допомогу для військових, Хмельницька громада – з новим статутом та схемою теплопостачання. Такі рішення підтримали депутати на сесії міської ради. Більше про них і не лише говоримо в ефірі програми “Час мера”.

У Хмельницькій громаді безробітних залучили до суспільно-корисних робіт, за які виплачують офіційну зарплатню. Це плетіння маскувальних сіток, які нині вкрай необхідні на фронті. Полотна виготовляють на двох локаціях, наразі над цим працюють шестеро хмельничан. Є одна вакансія. Гроші за плетіння сіток людям виплачує обласний центр зайнятості.

Більше 30 автівок напередодні передали військовослужбовцям представники місцевого самоврядування, благодійних організацій, бізнесмени та волонтери Хмельниччини. Позашляховики буде використовувати новосформований батальйон протиповітряної оборони. Вже за декілька тижнів він заступить на бойове чергування. Автомобілі укомплектували необхідним обладнанням для захисту населення та інфраструктури області від ворожих обстрілів.

У Хмельницькому провели в останню путь Героя Юрія Мужичука. Колишній правоохоронець, він з 2014-го захищав Україну. Після початку повномасштабного вторгнення знову вирушив на фронт добровольцем. 11 листопада внаслідок важкої хвороби серце Юрія Мужичука зупинилося. Герою було 52 роки. У нього залишилися дружина, донька і дворічна онука. Поховали Юрія Мужичука на […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930