У 297-му випуску програми “Спорт дайджест”: спортсменка з Хмельниччини оновила рекорд Європи. Сталося це на світовому старті з пауерліфтингу. Суперкубок з волейболу – за подолянами. Також у черговому випуску покажемо, як до Кубку України з футзалу готується мініфутбольна команда “Urban”.

21 листопада – День Гідності та Свободи. Започаткований на честь початку двох революцій: Помаранчевої у 2004-му та Революції Гідності у 2013-му. Багато з тих українців, хто виходив на майдани відстояти гідність та свободу, зараз продовжують боротьбу на фронті, або ж волонтерять. Однією з таких є Анна Маєвська – учасниця Революції […]

У Хмельницькому презентували ветеранський простір “Захист.4.5.0.”. Відкрили його на базі громадської організації “Захист – об’єднання волонтерів”. Військовослужбовцям та їхнім сім’ям пропонують психологічний та юридичний супровід, реабілітацію, соціальну підтримку, перекваліфікацію та допомогу у розвитку ветеранського підприємництва.

Вісімсот тонн піщано-сольової суміші підготували хмельницькі комунальники до зими. 130 тонн залишилося з минулого року. Як тільки випаде сніг та з’явиться ожеледиця, на вулиці міста виїде нова техніка. Її КП БРЕД придбало цьогоріч. Автомобілі – багатофункціональні і оснащені електронними дозаторами для посипання доріг.

Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Він започаткований з нагоди двох революцій: Помаранчевої 2004-го та Революції Гідності 2013-го. Рівно 10 років тому на Майдан Незалежності у Києві на мирний протест вийшли студенти, аби підтримати євроінтеграцію країни. Долучилися й інші міста. Революція Гідності тривала кілька місяців. Вона стала символом […]

Концерт “Україна переможе” відбувся у Хмельницькій школі мистецтв. Його влаштували до 60-го дня народження барда та волонтера Ігоря Білого. З ювілеєм чоловіка привітали найближчі друзі. Серед них – брати Капранови, Анатолій Говорадло, Олександр Ролдугін. А ще під час концерту представники ГО “Мистецька сотня “Гайдамаки” збирали кошти на потреби ЗСУ.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Листопад 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930