У 299-му випуску програми “Спорт дайджест”: боксер з Хмельницького побореться за путівку на Олімпіаду; нові суперники волейбольного “Поділля”; також покажемо і розкажемо, cкільки команд розпочали боротьбу за головний трофей дитячої Преміум-ліги з футзалу.

Вона не зі слів знає, що таке волонтерство. У цей процес “з головою” занурилася від початку повномасштабної війни. Щоправда, досвід мала і до цього. Коли була учасницею молодіжної організації, влаштовувала благодійні акції. Про волонтерську місію, і що дає сили не збавляти обертів, “віч-на-віч” говоримо із медійницею ГО “Захист – об’єднання […]

Пів тисячі дітей із багатодітних сімей сьогодні завітали на святкове театральне дійство у школу мистецтв. Там організували виставу до Дня Святого Миколая. Окрім концерту, на дітей чекали і солодкі подарунки.

Відразу кілька виставок презентували сьогодні у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці. Зокрема, ікону вінницького художника Володимира Кравчука. Її чоловік написав на ящику з-під патронів. А ще відвідувачі книгозбірні познайомились із волонтерками, які розписують гільзи, привезені з фронту. Також у бібліотеці експонують плакати, які створив випускник ВПУ №25 Родіон Романюк.

Іноземні інструктори розпочали навчання зі стресостійкості для працівників Служби судової охорони області. Організували їх фахівці Ізраїльської коаліції травми. Впродовж трьох днів учасникам тренінгу демонструватимуть практичні техніки самодопомоги та надання першої психологічної підтримки людям, які зазнали травм внаслідок війни.

Більше 150 подарунків воїнам зібрали активісти громадської організації “Захист – об’єднання волонтерів”. Про старт акції вони оголосили наприкінці листопада. До неї приєдналися навчальні заклади і небайдужі хмельничани. Усі презенти передадуть військовослужбовцям, які нині перебувають на Донецькому та Запорізькому напрямках.

У Хмельницькому попрощалися із Героєм Романом Швецем. Чоловік народився у Криму, у місті Феодосія. Згодом переїхав на Луганщину. У 2019 році був призваний на строкову службу до однієї з військових частин на Хмельниччині. Після звільнення в запас він вирішив пов’язати своє життя із армією та підписав контракт із ЗСУ. 2 […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031