“Благодійні читання” об’єднують у Варшаві українців та поляків у бажані підтримати ЗСУ, а ще поспілкуватися у колі однодумців, зав’язати нові знайомства. Організовує читання наша колега Карина Нестер. Сьогодні вона – гостя студії програми “Віч-на-віч”.

Хмельницькі школярі презентували проєкт “Соколине око” у Німеччині. Це екологічний маршрут Національним природним парком “Подільські Товтри” та інтерактивний довідник. Працювали над ними учні ліцею №9 ще з минулого року. Реалізували ідею завдяки участі у німецько-українському проєкті “Молодь дебатує”.

Безпечним вважається лід товщиною не менше 7 сантиметрів. Та при умові, що відстань між людьми на водоймі буде до 5 метрів. Про це любителям зимової риболовлі нагадали в Хмельницькій міській комунальній аварійно-рятувальній службі на водних об’єктах. Нині на Південному Бузі – десятки рибалок. Чи знають вони, як себе убезпечити?

Понад дві сотні окопних свічок зробили жителі села Давидківці. І це лише за одну годину. Цех із виготовлення облаштували у місцевій школі. До роботи приєдналося більше тридцяти жителів села. Усю готову продукцію ініціатори передадуть благодійному фонду “Волонтери Поділля”.

У Хмельницькому сьогодні попрощалися з Героєм Віктором Сікорським. Родом захисник – з Херсонщини. На початку повномасштабної війни переїхав з сім’єю на Хмельниччину, адже дружина мала народжувати. У вересні Віктора Сікорського мобілізували. Він служив матросом у 38 окремій бригаді морської піхоти. Загинув 1 грудня під час першого бойового завдання на Херсонському […]

Більше 170 мешканців області цьогоріч отримали мікрогранти від служби зайнятості на розвиток власної справи. Із них 98 розвивають бізнес у Хмельницькому. Найбільше підприємців працюють у сферах торгівлі, харчування, швейного виробництва, а також надання медичних та освітніх послуг. Нагадаємо, у рамках урядової програми “Власна справа” українці можуть отримати мікрогрант від 50 […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031