Більшу частину свого життя творить музику, пісні. Нині очолює народний аматорський ансамбль пісні “Ретро” міського культурно-просвітницького центру “Ветеран”. Створив безліч композицій про Хмельниччину, рідний подільський край. Нині його колектив підтримує піснею захисників України. Наша розмова з музикантом, композитором Михайлом Люшнею.

У 2021 році Хмельницький виграв Приз Європи. Разом з ним – і 20 тисяч євро на навчальну поїздку для молоді. Однак, через російську агресію здійснити мандрівку вдалося лише цьогоріч. Програмою було передбачено візити до Ради Європи, Європейського парламенту та муніципалітетів міст різних країн. Більше про поїздку в ефірі програми “На […]

Більше трьох сотень подарунків для воїнів підготували активісти громадської організації “Захист — об’єднання волонтерів”. Їх збирали школярі, вихованці садочків та небайдужі хмельничани. Окрім листів та оберегів, на фронт передадуть солодощі, каву, чай, шкарпетки, устілки, балаклави та хімічні грілки. Приєднатись до акції можна до кінця року.

Хмельничан та гостей міста запрошують на благодійний Різдвяний концерт від академічного муніципального естрадно-духового оркестру. Підготували 20 композицій. Це колядки – дитячі, жартівливі та військові. Окрім інструментальних творів, лунатимуть і пісні у виконанні п’ятьох солістів. Концерт відбудеться у четвер, 14 грудня, в обласній філармонії. Початок о 18 годині.

У Хмельницькому в разі відключень електроенергії та світлофорів дорожній рух регулюватимуть поліцейські. Працюватимуть на найбільш завантажених перехрестях у середмісті, а також на вулицях Свободи, Прибузька та Зарічанська. Аби не потрапити в ДТП, водії та пішоходи повинні знати, як діяти, коли світлофори вимкнені, і що означають сигнали регулювальника.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031