Об’єднає понад десять видів спорту. У Хмельницькій громаді вперше відбувається “Учнівська спортивна ліга”. Розпочалась вона у вересні і триватиме до кінця навчального року. До активностей долучаються учні закладів загальної середньої освіти. Детальніше про проєкт говоримо у програмі “На часі”.

“Майбутнє для Агапе” – проєкт під такою назвою за підтримки міжнародних партнерів реалізувала громадська організація “Агапе”, що опікується дітками з інвалідністю. Нещодавно делегація італійського міста Альбінеа, яка підтримала ініціативу, відвідала Хмельницький – ознайомилися із підсумками проєкту та обговорили перспективи майбутньої співпраці. Більше про все поговоримо у програмі “На часі” із […]

П’ятнадцята за ліком. У Хмельницькому відбувся міжобласний турнір “Подільська зима” з легкої атлетики. Змагалися юнаки та дівчата 2006-го року народження і молодше. Виступали у десяти дисциплінах.

Стаціонарний пункт обігріву запрацював у Хмельницькому міському центрі соціальної підтримки та адаптації. Там можна зігрітись, поїсти та отримати теплий одяг. Від початку грудня послугами скористалися 7 людей. Це вимушені переселенці, безхатьки та хмельничани, які опинилися у скруті.

Звіт про прийоми громадян депутатами міської ради оприлюднили представники громадської організації “Хмельницька ініціатива”. Моніторинг відбувався шляхом очного опитування. Загалом дослідили роботу 26 обранців. Із них 21 депутат приймають громадян особисто. Інна Ящук та Олександр Семенюк – за попереднім записом. Не вдалось підтвердити інформацію щодо прийому у Ярослава Каюка, Віталія Коліщака […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031