У черговому випуску рубрики “Варто знати” розповімо про те, як допомогти безпритульним тваринам пережити зиму. Що робити і куди звертатися. Спікерка – Ірина Кравчук, волонтерка ГО “Врятуй життя”.

Благодійний захід “Як залучити кошти в бізнес?” відбувся у Хмельницькому. Він об’єднав майже пів сотні підприємців, котрі вже мають власну справу або ж хочуть її розпочати. Представники банків та обласного центру зайнятості розповідали учасникам зустрічі, як розробити бізнес-ідею та отримати грантові кошти на її реалізацію. Водночас влаштували благодійний аукціон, під […]

14 грудня відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. У пам’ять про тих, хто, ризикуючи життям, рятував світ від радіаційної катастрофи, та всіх потерпілих, у Хмельницькому встановлено два меморіали. Про них розкаже “Проскурівський вояж”.

Напередодні Різдва сорок вісім дітей загиблих військовослужбовців з Хмельниччини отримають подарунки від волонтерів. Таку акцію влаштовують учасники громадської організації “Братська єдність” з 2020 року. Раніше співпрацювали з польськими благодійниками. Цьогоріч вперше презенти закупили за власні кошти. Акція має назву “Свято добра”.

Питання про енергетику об’єднали хмельничан у “Блекаут Квізі”. Організували захід представники громадської організації “Хмельницький енергетичний кластер” спільно із Всеукраїнською ініціативою “Активна громада”. Свої сили в інтелектуальній грі спробували 9 команд. Хто святкував перемогу?

Сьогодні у Хмельницькому в останню путь провели Героя Миколу Ковальчука. Чоловік народився та виріс у селі Попівка. Згодом переїхав до міста, працював інструктором в автошколі. У січні цього року його мобілізували. Служив у складі 33-ї окремої механізованої бригади. Загинув 5 грудня. Герою навіки 39. Поховали Миколу Ковальчука у його рідному […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031