Багатий репертуар пісень, участь у фестивалі “Червона Рута”, численні концерти на користь ЗСУ – це далеко не всі заслуги вокалістки, солістки Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру Дарії Коневеги. Більше про неї – у нашій розмові.

Чотири сотні окопних свічок за дві години виготовили у старостинському окрузі з центром в селі Богданівці. Долучилися до доброї справи більше тридцяти жителів. Свічки передадуть “Волонтерам Поділля”, які доправлять їх на фронт.

Бігли у костюмах. У Хмельницькому відбувся різдвяний старт. Захід – традиційний для міста. До повномасштабного вторгнення гуртував учасників у середмісті. Другий рік поспіль «MagicRun» відбувається у парку імені Чекмана. І вкотре має благодійну складову.

У багатоповерхівках на вулицях Степана Бандери, 8 та Зарічанська, 36/3 встановили індивідуальні теплові пункти. Вони дозволяють мешканцям самостійно регулювати подачу тепла до осель. І, відповідно, заощаджувати гроші. Встановили ІТП у рамках програми “Енергодім”, яка передбачає термомодернізацію багатоквартирних будинків. На черзі – утеплення фасадів багатоповерхівок, заміна дверей та вікон загального користування. […]

Восьмий благодійний ярмарок від “Волонтерів Поділля” відбувся вихідними у Хмельницькому. Містяни за донати мали змогу придбати сувеніри, різдвяні прикраси, смаколики та обереги. Організатори вторгували більше 150 тисяч гривень. Ці кошти спрямують на закупівлю тактичної медицини для Збройних Сил України.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Грудень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031