Мріяв відкрити мережу барбершопів у Хмельницькому, а натомість має “польову цирюльну”. Хмельничанин Артур Букевич рік їздить на фронт стригти наших захисників. Каже, робить їх не лише “стильовими” – також допомагає словом і привозить захисникам усе необхідне. Історія “Барбера” – у проєкті “Портрети”.

Більше двох тисяч трьохсот осіб звернулись у кол-центр Хмельницької міської лікарні. Він працює з першого вересня 2023 року. Тут можна отримати інформацію про послуги медичного закладу. Зокрема, про години прийому та роботу відділень лікарні. Звернутись до контакт-центру можна за єдиним медичним номером Хмельницького – 0 800 202 103 – і […]

У 306-ому випуску програми “Спорт дайджест”: вихованець хмельницького волейболу визнаний “Найціннішим гравцем”; шпажист з Хмельницького Даніїл Мазур піднявся на 4-те місце у світовому рейтингу серед юніорів. Також розповімо, хто переміг у шкільних баталіях з баскетболу “3 на 3”.

“Школа успішного аграрія” втретє стартувала у Хмельницькому. Це безкоштовний дводенний інтенсив для тих, хто хоче реалізувати себе у галузі сільського господарства. Впродовж двох днів експерти-практики розповідатимуть підприємцям про те, як побудувати бізнес, залучити грантові кошти, виготовляти і продавати продукцію. На навчання зареєструвалися понад три десятки охочих.

Позашляховик “Kia Sorento” сьогодні передали захисникам в громадській організації “Захист – об’єднання волонтерів”. Кошти на автомобіль для випускника школи Івана Атанасова збирали педагоги, батьки та учні ліцею №13. Волонтери “Захисту” придбали машину за кордоном та провели повний техогляд. Автівку колектив ліцею завантажив смаколиками і дитячими малюнками для бійців.

Сьогодні у Хмельницькому попрощались із Героєм Владиславом Сидорчуком. На захист України, без вагань, хлопець став з початком повномасштабної війни. Згодом приєднався до лав 12 бригади НГУ “Азов”. Виконуючи бойове завдання на Лиманському напрямку, 22-річний захисник загинув. Поховали Героя на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.

У Хмельницькому змінили формат кубів на Алеї пам’яті, що на центральній Проскурівській. Тепер на одній конструкції буде розміщена інформація про 8 Героїв, замість 4-ох. Окрім того, до банерів додали і QR-коди, відсканувавши які можна дізнатись більше про Героїв російсько-української війни. В подальшому усі конструкції планують зробити в одному форматі.

Хмельницький музей-студія фотомистецтва останні десять років у своїх експозиціях світлин віддзеркалює події війни в Україні. Тут відбуваються всеукраїнські і навіть міжнародні фотопроєкти. Більше – у нашій розмові з директором Віталієм Савіним.

Прийом заявок на ІV Відкритий міський конкурс читців «Квітка Прометея-24» розпочато. Це щорічний захід, який традиційно приурочений до дня народження Лесі Українки. Як взяти у ньому участь, які твори для декламації обрати і де ж, врешті, можна буде подивитись на виступи читців – поговорили в ефірі програми «На часі».

Переможці та призери отримали свої нагороди. У Хмельницькому віншували команди, які набрали найбільше очок у “SCHOOL OF CHAMPIONS” з баскетболу. За звання найсильніших боролися юнацькі та дівочі. Усього – 17 представниць шкіл Хмельницької громади. Серед спортивних хлопців без поразок увесь шлях пройшли гравці ліцею №13. Серед дівочих тріумфувала збірна ліцею […]

“Крути. В мої сни прийшла війна” – вистава, в якій переплелось минуле і сьогодення. Театралізоване дійство мали нагоду побачити учні ліцею №16 імені Володимира Козубняка. Вистава неабияк сподобалась молоді, адже у ній органічно поєдналась гра акторів та відеосупровід.

Близько півтори тисячі вареників для ЗСУ щотижня готують мешканки села Нафтулівка Гвардійської громади. Волонтеркам вже за 70, і вони двічі на тиждень збираються в будинку Галини Михайлівни. Там ліплять вареники з картоплею, капустою, лівером. Їх через представників волонтерського об’єднання “Єдність духу” передають військовим на фронт.

З 1 лютого валідатори в хмельницьких тролейбусах не працюватимуть. Впродовж місяця їх замінюватимуть на нові. Розрахуватися за проїзд можна буде готівкою чи карткою у водія, а також за допомогою QR-коду. Кошти, котрі залишилися на Е-картках для проїзду в громадському транспорті, можна буде повернути у 8 локаціях. Працюватимуть вони з 1 […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031