Іграшки, що розповідають про Україну та дарують позитив, створює майстриня Олена Панчук. У її колекції – диво-персонажі за мотивами творів художниці Марії Примаченко, а також герої українських мультфільмів та казок. Про те, чим надихається на свої роботи і який посил вкладає у них, говоримо з пані Оленою в ефірі програми […]

З початку повномасштабної війни до Хмельницького підприємства УТОС приєдналося Бахмутське. Спільними зусиллями налагоджують виробничий процес, ремонтують приміщення УТОС. Допомагають благодійники і влада міста.

Щороку 4 січня у світі відзначають День азбуки Брайля. Вона створена для незрячих та слабозорих людей. Ті, хто має порушення зору, з її допомогою можуть читати дотиком. Сторінки книг виготовлені з доволі цупкого паперу, у них немає ілюстрацій, а замість літер – рельєфно-крапковий шрифт. Тиражі таких видань невеликі, трудомісткі та […]

Шість квадрокоптерів DJI Mavic 3T з тепловізором і 2 квадрокоптери DJI Matrice 30T передали сьогодні Силам оборони. Їх придбали за кошти із бюджету громади. Вартість квадрокоптерів – майже 1 мільйон 800 тисяч гривень. На черзі – чергова закупівля військового обладнання.

У Хмельницькому сьогодні попрощалися з Героєм Віталієм Свіщовим. З 2023 року він служив у лавах Нацгвардії. Загинув 26 грудня внаслідок авіаційного обстрілу поблизу села Серебрянка на Донеччині. Герою навіки – 37. У нього залишилися дружина і двоє дітей. Поховали Віталія Свіщова на Алеї Слави в мікрорайоні Ракове.

Близько 50 квадратних метрів маскувальної сітки за тиждень. Саме стільки плетуть активісти волонтерського центру, що у селі Пирогівці. Окрім цього, виготовляють флісові шапки, енергетичні батончики, чаї, окопні свічки та теплі шкарпетки. Усю продукцію передають українським військовим.

Квадрокоптер Mavic 3T із тепловізором та зарядною станцією передали військовослужбовцям 81-ї десантно-штурмової бригади у приміщенні громадської організації “Захист — об’єднання волонтерів”. Придбали його завдяки донатам учнів початкової школи №2. Цього семестру, під час благодійних ярмарків, вони зібрали 260 тисяч гривень. Акції на підтримку Збройних Сил України влаштовуватимуть і надалі.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031