Дім зі сміття, або інакше – екодім будують у Хмельницькій громаді. Таку незвичну ідею втілює у життя разом із чоловіком дизайнерка, декораторка, екоактивістка з Харкова Лана Тесленко. В ефірі програми “Віч-на-віч” жінка розповіла більше про свій фах, захоплення та переконання.

У Хмельницькій області визначили 6 місць для пірнання у хрещенську купіль. Біля кожного за безпекою людей стежитимуть надзвичайники, медики та водолази. Поблизу місць для занурення ДСНСівці розгорнуть пункти обігріву. Там можна буде перевдягнутися та випити чаю. Надзвичайники застерігають: у цей день купатися варто лише у спеціально обладнаних місцях та заздалегідь […]

У Хмельницькій міській раді відбулась нарада щодо ведення військового обліку. На ній були присутні представники підпорядкованих структур міської ради, підприємств, Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Учасникам наради розповіли про порядок ведення військового обліку та нагадали про відповідальність за порушення.

Молитвою за полонених, зниклих безвісти і полеглих воїнів розпочалася перша у новому році акція “Поверніть Героїв додому”. У Хмельницькому вона уже 71. Щоп’ятниці рідні захисників – азовців, морських піхотинців та охоронців, нацгвардійців і прикордонників – виходять на акцію біля “Дитячого світу”. І закликають хмельничан не залишатися байдужими та боротися разом […]

Понад 17 тисяч окопних свічок з початку повномасштабної війни виготовила жителька села Пирогівці. Оксана Осядла разом із сім’єю робить їх за допомогою навхресного методу. Одна їх свічка горить від двох з половиною до семи годин. Усю допомогу завдяки волонтерам передає українським військовим.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031