У першому в новому році випуску програми “Спорт дайджест”: Плотницький – кращий волейболіст України. Спортсмени-стипендіати, тренери-преміанти. Також розповімо, чиї фото з’являться незабаром у середмісті.

Завдяки їх допомозі іноземні журналісти готують матеріали про війну в Україні. З початком повномасштабного вторгнення набрала ваги нова професія – фіксери. Це люди, що організовують робочий процес для журналістів, фотографів, телевізійних груп іноземних медіа на фронті, прифронтових, деокупованих територіях. Хмельничанка Євгенія Соболєва – одна з таких. Працювала з медіа Литви, […]

Минулої ночі на Хмельниччині стовпчики термометрів подекуди опустилися до -20. А вдень показували 10 градусів морозу. Перебування на вулиці за такої температури повітря загрожує переохолодженням, застерігають медики. Аби уникнути цього, радять тепло одягатися і обмежити довгі прогулянки. А при перших проявах обмороження – звертатися за медичною допомогою.

Різдвяно-новорічні свята завершилися. І ті хмельничани, котрі прикрашали оселю живими ялинками, починають виносити їх на сміттєві майданчики. Щороку працівники “Спецкомунтрасу” вивозять зелені деревця на полігон, де переробляють на щепу. Яким є життя ялинок після свят?

Волонтери Хмельницької “Армії SOS” оголосили збір коштів на засоби тактичної медицини та ліки. Потрібно 80 тисяч гривень. Нині частину суми вже зібрали. Серед тих, хто долучиться до збору, розіграють два подарунки: картину місцевої художниці Наталії Степанюк та тубус від порохового заряду “Міста Героїв”, який оздобили волонтери.

У Хмельницькому сьогодні попрощалися із Героєм Юрієм Алєксєєвим. Понад 10 років він працював в патрульно-постовій служби міліції. З 2015-го – у підрозділах особливого призначення поліції області. Майже три роки був командиром взводу Служби судової охорони Хмельниччини. В лютому 2023-го Юрій вступив до лав окремої штурмової бригади. 6 вересня минулого року […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031