На початку року музей історії міста Хмельницького отримав допомогу від Міністерства закордонних справ Німеччини та Центру допомоги мистецтву України. Більше про це та роботу музею розкаже його директорка Галина Барабаш.

У пам’ять про полеглих Героїв команда ТРК “Місто” розпочинає новий проєкт – “На щиті”. Разом із рідними захисників ми розкажемо, якими вони були, про що мріяли, кого любили. До вашої уваги – історія підполковника Олександра Горобця.

Творча зустріч з українською письменницею, поетесою та перекладачкою з Тернополя Дзвінкою Торохтушко відбулася у Хмельницькому. Жінка пише переважно казки, вірші, новели для дітей, тощо. У творчому доробку присутня й тема війни. Зокрема, у 2017 році вона написала вірш “Молитва”, який покладено на музику.

На півтори тисячі випадків зросла захворюваність на ГРВІ, грип та ковід впродовж тижня на Хмельниччині. До перетину епідпорогу – понад 8 відсотків. Про це під час брифінгу повідомив головний державний санітарний лікар області Микола Габрикевич. Через зростання кількості хворих запровадили карантин в школах Нетішина.

Після паузи – нові спортивні баталії. Волейбол став черговим видом спорту, в якому у рамках Учнівської спортивної ліги змагаються школярі. Відкрили змагання юнаки 7-9 класів. Груповий етап відбувся минулого тижня. Цього – фінальна частина. Як змагалися і хто переміг – дивіться у сюжеті.

Цикл тренінгів “Кар’єрні вікенди” стартував у Хмельницькому. У його рамках студентів профтехучилищ навчають складати резюме та розповідають секрети успішного працевлаштування. Реалізовують проєкт представники Фонду “СпівДія” разом із працівниками бібліотеки-філії №11. Перше заняття влаштували для студентів ВПУ №4.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031