Обмежити перебування у місцях масового скупчення людей, а при перших проявах недуги – залишитися вдома. В Україні спостерігають зростання захворюваності на грип та ГРВІ. Якою є ситуація, зокрема, на Хмельниччині – дізнайтеся із програми “Будьте здорові!”.

Інформаційні рейди суб’єктами господарювання різних форм власності здійснюють спеціалісти відділу праці, аби розповісти про важливість офіційного працевлаштування. Який результат дає така робота та яка ситуація загалом із легалізацією зайнятості, з’ясовуємо в ефірі програми “Влада і громада”. Гість – начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення Віталій Усенко.

Вакцинуватися, приймати вітамін Д та уникати місць масового скупчення людей. Такі рекомендації дають сімейні лікарі пацієнтам для профілактики грипу, ГРВІ та COVID-19. Нагадаємо, впродовж минулого тижня захворювання виявили у понад семи тисяч краян. Це на півтори тисячі випадків більше, ніж фіксували раніше. Про це на брифінгу повідомив головний державний санітарний […]

Вікімарафон “Я пишу Вікіпедію” відбувся у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці. Його учасники наповнювали інтернет-енциклопедію новими статтями про місцевих спортсменів, науковців та політичних діячів, а також про відомі споруди Хмельниччини. Захід влаштували до двадцятого дня народження Вікіпедії в Україні.

Мікроавтобус “Fiat Dukato” передали сьогодні хмельницьким військовим в управлінні праці та соцзахисту населення. Збирали на нього кошти – 80 тисяч гривень – члени профспілки, працівники підрозділів управління і мешканці громади. В управлінні вже розпочали наступний збір для захисників – на дрони.

У Хмельницькому вперше розробили Програму грантової підтримки інноваційних проєктів для підвищення обороноздатності держави. Розрахована вона на 2 роки. Наразі на фінансування передбачили 12 мільйонів гривень. Програму підтримали на черговому засіданні виконкому. Затвердити її мають на сесії міської ради в лютому. До слова, подібної Програми в Україні немає.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031