Хмельницький музей-студія фотомистецтва останні десять років у своїх експозиціях світлин віддзеркалює події війни в Україні. Тут відбуваються всеукраїнські і навіть міжнародні фотопроєкти. Більше – у нашій розмові з директором Віталієм Савіним.

Прийом заявок на ІV Відкритий міський конкурс читців «Квітка Прометея-24» розпочато. Це щорічний захід, який традиційно приурочений до дня народження Лесі Українки. Як взяти у ньому участь, які твори для декламації обрати і де ж, врешті, можна буде подивитись на виступи читців – поговорили в ефірі програми «На часі».

Переможці та призери отримали свої нагороди. У Хмельницькому віншували команди, які набрали найбільше очок у “SCHOOL OF CHAMPIONS” з баскетболу. За звання найсильніших боролися юнацькі та дівочі. Усього – 17 представниць шкіл Хмельницької громади. Серед спортивних хлопців без поразок увесь шлях пройшли гравці ліцею №13. Серед дівочих тріумфувала збірна ліцею […]

“Крути. В мої сни прийшла війна” – вистава, в якій переплелось минуле і сьогодення. Театралізоване дійство мали нагоду побачити учні ліцею №16 імені Володимира Козубняка. Вистава неабияк сподобалась молоді, адже у ній органічно поєдналась гра акторів та відеосупровід.

Близько півтори тисячі вареників для ЗСУ щотижня готують мешканки села Нафтулівка Гвардійської громади. Волонтеркам вже за 70, і вони двічі на тиждень збираються в будинку Галини Михайлівни. Там ліплять вареники з картоплею, капустою, лівером. Їх через представників волонтерського об’єднання “Єдність духу” передають військовим на фронт.

З 1 лютого валідатори в хмельницьких тролейбусах не працюватимуть. Впродовж місяця їх замінюватимуть на нові. Розрахуватися за проїзд можна буде готівкою чи карткою у водія, а також за допомогою QR-коду. Кошти, котрі залишилися на Е-картках для проїзду в громадському транспорті, можна буде повернути у 8 локаціях. Працюватимуть вони з 1 […]

Нову книгу у Хмельницькому презентувала українська дитяча письменниця Ірина Мацко. Авторка написала 7 легенд, в яких охопила період від Трипілля до сьогодення. Жінка переповіла історичні події, традиції, побут та звичаї прадавніх українців.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031