Мріяв відкрити мережу барбершопів у Хмельницькому, а натомість має “польову цирюльну”. Хмельничанин Артур Букевич рік їздить на фронт стригти наших захисників. Каже, робить їх не лише “стильовими” – також допомагає словом і привозить захисникам усе необхідне. Історія “Барбера” – у проєкті “Портрети”.

Більше двох тисяч трьохсот осіб звернулись у кол-центр Хмельницької міської лікарні. Він працює з першого вересня 2023 року. Тут можна отримати інформацію про послуги медичного закладу. Зокрема, про години прийому та роботу відділень лікарні. Звернутись до контакт-центру можна за єдиним медичним номером Хмельницького – 0 800 202 103 – і […]

У 306-ому випуску програми “Спорт дайджест”: вихованець хмельницького волейболу визнаний “Найціннішим гравцем”; шпажист з Хмельницького Даніїл Мазур піднявся на 4-те місце у світовому рейтингу серед юніорів. Також розповімо, хто переміг у шкільних баталіях з баскетболу “3 на 3”.

“Школа успішного аграрія” втретє стартувала у Хмельницькому. Це безкоштовний дводенний інтенсив для тих, хто хоче реалізувати себе у галузі сільського господарства. Впродовж двох днів експерти-практики розповідатимуть підприємцям про те, як побудувати бізнес, залучити грантові кошти, виготовляти і продавати продукцію. На навчання зареєструвалися понад три десятки охочих.

Позашляховик “Kia Sorento” сьогодні передали захисникам в громадській організації “Захист – об’єднання волонтерів”. Кошти на автомобіль для випускника школи Івана Атанасова збирали педагоги, батьки та учні ліцею №13. Волонтери “Захисту” придбали машину за кордоном та провели повний техогляд. Автівку колектив ліцею завантажив смаколиками і дитячими малюнками для бійців.

Сьогодні у Хмельницькому попрощались із Героєм Владиславом Сидорчуком. На захист України, без вагань, хлопець став з початком повномасштабної війни. Згодом приєднався до лав 12 бригади НГУ “Азов”. Виконуючи бойове завдання на Лиманському напрямку, 22-річний захисник загинув. Поховали Героя на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.

У Хмельницькому змінили формат кубів на Алеї пам’яті, що на центральній Проскурівській. Тепер на одній конструкції буде розміщена інформація про 8 Героїв, замість 4-ох. Окрім того, до банерів додали і QR-коди, відсканувавши які можна дізнатись більше про Героїв російсько-української війни. В подальшому усі конструкції планують зробити в одному форматі.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031