З початку повномасштабної війни в Хмельницькому діє Штаб допомоги вимушеним переселенцям ХМР. Тут, коштом міського бюджету та благодійників, забезпечують ВПО речами першої необхідності. Більше про роботу штабу – у новому випуску програми “Воєнний час”.

Палата денного стаціонару працює при Хмельницькому міському лікувально-діагностичному центрі – у поліклініці №1. Пацієнти після хірургічних втручань мають змогу провести там кілька годин, аби відновитись після операції. У палаті можуть перебувати три пацієнти одночасно під наглядом медичних працівників. Вона забезпечена усім необхідним – від медикаментів до обладнання.

Міністерство охорони здоров’я спростило процес отримання довідки для зарахування дитини до садочка чи школи. Відтепер усі базові обстеження може провести сімейний лікар, після чого батьки отримають довідку єдиного зразка. Якщо потрібні додаткові клінічні або ж лабораторні дослідження, лікар направить до вузькопрофільних спеціалістів.

У черговому випуску рубрики “Варто знати” говоримо про інформаційну війну, а точніше – як не потрапити під вплив пропаганди і відрізнити фейкову інформацію від правдивої. Спікер – Володимир Гарієвський, заступник координатора Центру готовності цивільних благодійного фонду Сергія Притули у Хмельницькій області.

Dungeons and Board Games. Соціальний проєкт з організації настільних ігор для дітей та дорослих стартував у Хмельницькому. Його мета – відволікти людей від цифрового світу та об’єднати у живому спілкуванні. Ініціатори – місцева молодь. За словами одного із реалізаторів ідеї, хмельничанина Артема Костюченка, проєкт був створений в межах програми UPSHIFT. […]

Окопні свічки та розпалювачі для захисників виготовляють у Хмельницькій міській раді жінок. Після роботи встигають зробити майже 600 різних засобів обігріву. Матеріали купують за власні кошти. Жінки – це сила, переконані волонтерки. Серед них – терапевти, стоматологи, пенсіонерки, підприємиці.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829