З 2023 року в усіх старостатах Хмельницької міської територіальної громади діє проєкт “Окопна свічка” – на замовлення військових підрозділів хмельничани виготовляють ці засоби обігріву. Їх захисникам привозить благодійний фонд “Волонтери Поділля”. Більше – у новому випуску програми “Воєнний час”.

Тренінг для бухгалтерів 33 комунальних підприємств відбувся в Центрі інновацій та підприємництва. Безкоштовне навчання організувала Хмельницька міська рада. У форматі консультативного спілкування зі спікеркою Тетяною Ковтун обговорили питання подання електронної звітності зарплати, її індексації, інвестиційної нерухомості та оподаткування господарських операцій.

Одноразову матеріальну допомогу на суму 3 мільйони 400 тисяч гривень отримають 481 мешканець громади. Це рідні загиблих Героїв, військовослужбовці та поранені бійці. Рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету. Внесли також зміни до Програми, яка передбачає підтримку рятувальної служби. Це дозволить покращити матеріально-технічну базу надзвичайників. Традиційно ухвалили рішення щодо підтримки […]

Сьогодні у Хмельницькому попрощались із Героєм Віктором Фльорком. Дев’ятнадцятирічним його призвали на строкову службу. Пізніше він підписав контракт із ЗСУ. Загинув на Запорізькому напрямку 2 лютого – під час ворожого мінометного обстрілу. Поховали 21-річного Героя на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.

Розпалювачі для захисників виготовляють у Гончаренко-центрі. Це ватні диски, змочені у воску або парафіні. Вони горять протягом 6-7 хвилин. Військовослужбовці з їх допомогою можуть зігрітись, приготувати чай, розпалити піч або багаття. Виготовляти розпалювачі в освітньо-культурному просторі почали місяць тому. До цієї справи закликають долучатись усіх охочих. Збираються волонтери щосереди о […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829