Зима для Хмельницького академічного симфонічного оркестру видалась багатою на концерти та гастролі. Це були і передноворічні заходи для наймолодших, і виїзні концерти у різних містах України. Диригент оркестру Тарас Мартиник розповів більше про тур та загалом про музику у його житті в ефірі програми “Віч-на-віч”.

Психолог, юрист та кейс-менеджер. Це склад мобільної бригади, яка виїздить у громади Хмельниччини, аби надати допомогу родинам військовослужбовців. І не лише їм. Якими є запити через майже два роки повномасштабної війни – говоримо у програмі «На часі».

З якими викликами зіштовхуються військові, котрі повернулись із фронту в тил? Це питання досліджує психологиня і доцентка юридичних наук Світлана Петреченко у науково-методичному посібнику. Презентувала його в Хмельницькому інституті соціальних технологій Університету “Україна”. Світлана Петреченко дослідила історії поранених військових і тих, хто повернувся з війни та з полону. Для цивільних […]

Другу частину книги із серії «Скарби» презентувала хмельницька письменниця Ольга Саліпа. «У скриньці з різдвяного печива» пише про кохання, пригоди, підліткові та сімейні проблеми. Окрім того, згадує і маловідомі факти про УПА.

Сотню окопних свічок виготовили студенти ВПУ №25 та небайдужі хмельничани. І це менш як за дві години. Створювали засоби обігріву для військових в офісі проєкту “Розумне довкілля. Хмельницький”. Там люди збираються щотижня, аби таким чином долучитися до допомоги війську. Упродовж минулої зими виготовили та відправили на передову більше восьми тисяч […]

На Хмельницькому полігоні твердих побутових відходів триває процес встановлення системи очистки фільтрату. Це один із етапів реалізації проєкту “Модернізація інфраструктури твердих побутових відходів у місті Хмельницькому”. На якій стадії інші етапи та як свій досвід Хмельницький масштабує на інші міста, з’ясовуємо в ефірі програми “Влада і громада”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829