Харківський національний університет внутрішніх справ навесні 2022-го року релокувався до кількох міст України. Одне з них – Кам’янець-Подільський. Як обжилися на Хмельниччині, про навчання та волонтерську діяльність говоримо в ефірі програми “На часі”. Гостя студії – завідувачка кафедри педагогіки та психології, доктор педагогічних наук, професор Олена Федоренко.

Талановита землячка Яна Загоруйко стала відомою усій Україні на телешоу “Голос Країни”. Нині має альбом авторських пісень, горить новими ідеями та проєктами. Більше розкаже в рамках програми “Віч-на-віч”.

Мобільне відділення інтенсивної терапії для транспортування хворих дітей презентував у Хмельницькому парамедик з Німеччини Марк Фрідріх. Автомобіль оснащений усім необхідним обладнанням для безпечного перевезення як новонароджених, так і підлітків. Зокрема, у ньому є вбудовані апарати штучної вентиляції легень, монітор пацієнта, інфузомат, транспортний інкубатор для немовлят. З допомогою такої автівки з […]

У Хмельницькому сьогодні провели в останню путь Героя Олександра Безчасного. Військовий за фахом, до повномасштабної війни він виготовляв меблі і працював на будівництві. З 2022 року воював у лавах 19 ракетної бригади “Свята Варвара”, де служив раніше. Серце Олександра Безчасного зупинилося 9 лютого. Герою назавжди – 48. У чоловіка залишилися […]

Майстер-клас із виготовлення смаколиків влаштували у Копистинському НВК. Провела його волонтерка Раїса Міщенко. Жінка готує рогалики для військових за домашнім рецептом. Сьогодні ж разом із школярками спекли чергову партію солодощів.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829