Майже три сотні ветеранів російсько-української війни з жовтня минулого року звернулися до Відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької районної військової держадміністрації. Тут можна проконсультуватися із психологом, юристом, пройти різноманітні тренінги та семінари. Більше – у новому випуску програми “Воєнний час”.

Центр духовно-психологічної підтримки запрацював у Хмельницькому. Там містянам допомагають впоратися зі стресом, професійним вигоранням, болем від втрати близьких. За потреби, пацієнтів направляють до фахівців з фізичної реабілітації. Адже для повноцінного відновлення, говорять у центрі, потрібен комплексний підхід. Працює заклад щодня з 10 до 18 години за адресою: вулиця Свободи, 70. […]

У черговому випуску рубрики “Варто знати” говоритимемо про те, у яких випадках потрібно звертатись до логопеда, в яких напрямках працює цей фахівець. Також продемонструємо кілька артикуляційних вправ. Спікерка – Наталія Броварська, вчитель-логопед Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру №1.

Шість портативних зарядних станцій для військових планують закупити активісти громадської організації “Захист – об’єднання волонтерів”. Для цього організують благодійний аукціон, аби зібрати близько двохсот тисяч гривень. Перші роботи, які будуть представлені на торгах – вишиті картини 82-річної Неоніли Боричко.

Всеукраїнський проєкт “Кохання перемагає” знову поєднав наречених у Хмельницькому. Він – військовий, вона – домогосподарка. Були знайомі з 18 років. І тільки два роки тому зрозуміли, що доля дала другий шанс. Сергій приїхав у відпустку, аби побратися зі Світланою. Молодят привітав міський голова Олександр Симчишин.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829