Проєкт “Письменник – воїн, слово – зброя” реалізовують в обласній бібліотеці для дітей імені Тараса Шевченка. У його рамках відбуваються зустрічі маленьких читачів із письменниками-захисниками. Крім того, бібліотекарі активно волонтерять та підтримують військо.

Для “новачків” дошкільних закладів та шкіл – спрощений медогляд. Його батьки зможуть “протестувати” вже напередодні нового навчального року. Про що йдеться, говоримо у програмі “Будьте здорові!”. Гостя – Ірина Кондратюк, головна спеціалістка управління охорони здоров’я ХМР.

Три сотні листів вдячності військовослужбовцям зібрали у Хмельницькому. Приурочили ініціативу до Дня Святого Валентина. Однак, через велику кількість охочих подякувати захисниками, її продовжили на два дні. Ініціювали акцію працівники Молодіжного центру. Нині листи відвезли у медичні заклади, де перебувають військові. Проєкт має назву “З теплом до воїнів”.

У харчоблоці ліцею №1 імені Володимира Красицького завершився капітальний ремонт. У приміщенні оновили каналізацію, систему водопостачання та вентиляцію, замінили електропроводку. Придбали кухонні меблі та низку обладнання, зокрема, посудомийну машину, пароконвектомат, овочерізку, м’ясорубку. Облаштували кімнату гігієни для працівників. Загалом з бюджету громади на ремонт витратили 4,5 мільйони гривень.

“Побратим гетьмана”. Таку назву має новий історичний роман Оксани Зененко, який вона сьогодні презентувала у Хмельницькому. В книзі жінка описує події визвольної війни проти московської окупації у 1710-1712 роках під проводом гетьмана Пилипа Орлика та кошового отамана Костя Гордієнка.

Перший відбірковий етап літературного дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу “Слово нації” триває в навчальних закладах Хмельницької громади. В училищі №25 вірші українських поетів декламували 28 читців. Шестеро з них стали переможцями і змагатимуться за звання кращих в міському етапі конкурсу. Він має дві номінації: “Авторська поезія” і “Художнє читання”. У 2023 році фестиваль […]

Дебютний у новому році. Майстерклас з тенісу для першокласників ліцею №10 влаштували тренери ДЮСШ №3. Останні кажуть, у шестирічному віці найкраще “закладати фундамент” і знайомити дітей із цим видом спорту. Аби школярам було цікавіше, на зустріч із ними запросили титулованих тенісистів Хмельницького.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829