Знижує рівень гормону стресу, а також зміцнює серцево-судинну та дихальну системи. Мова йде про фізичну активність. Лікарі радять про неї не забувати і за можливості тренуватися. Та стосується це не лише дорослих. У рамках програми «На часі» обговоримо важливість фізичної активності дітей у воєнний час та дізнаємось, які вони – […]

“Психологічні аспекти адаптації учасників бойових дій та членів їх сімей в умовах війни” – навчальний посібник психологині Світлани Петреченко. Його презентує в рамках програми, розкриває тему видання, дає практичні поради, як допомогти адаптуватися військовому в тилу.

В останню путь сьогодні провели і Героя Сергія Кіндзерського. У цивільному житті він працював майстром із ремонту взуття. Навесні 2023 року його мобілізували. Чоловік загинув 17 лютого під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. В Героя залишились дружина та син.

У Хмельницькому сьогодні попрощалися з Героєм Андрієм Войноловичем. До повномасштабної війни він працював в кінному клубі. А також охоронцем на приватному підприємстві. Був мобілізований у травні 2023 року. Андрій Войнолович воював у складі Луганського прикордонного загону. 17 лютого загинув внаслідок атаки ворожого дрона поблизу села Білогорівка на Донеччині. Герою навіки […]

Ще 60 мільйонів гривень виділили з бюджету Хмельницької громади на закупівлю дронів, квадрокоптерів і антидронових рушниць для військових. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконкому. Також проголосували за надання одноразової матеріальної допомоги більш як пів тисячі мешканцям громади. Зокрема, 187 діючим військовослужбовцям — на загальну суму понад півтора мільйона гривень.

У Центрі підтримки переселенців “ЯМаріуполь” почали виготовляти маскувальні сітки. “Виробництво” розгорнули в укритті. За кілька днів виготовляють полотно розміром 4 на 6 метрів. Маріупольці вже сплели більше 70 метрів маскувальних сіток. Їх відправляють на Донеччину. Нині волонтерам для роботи потрібна тканина спанбонд. Тож хмельничан закликають підтримати маріупольців необхідними матеріалами.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829