У 310-ому випуску програми “Спорт дайджест”: хмельничани – “золоті” на етапі Кубку світу з самбо. ФК “Поділля” оприлюднило ім’я першого новачка. Також розповімо, з ким в 1/4-фіналу Кубку України зіграють хмельницькі гандболістки.

23 лютого в Хмельницькому обласному художньому музеї відбулося відкриття експозиції “НаГрані”. Дев’ять художників зі Слов’янська представили свої твори про їхнє місто періоду російсько-української війни. Більше про це — у нашій розмові з ініціаторкою створення експозиції — директоркою Слов’янського краєзнавчого музею Євгенією Калугіною та заступницею директора Хмельницького обласного музею Оленою Михайловською.

Мініфестиваль “Лесине Коло” вчетверте відбувся у Хмельницькому. Під час заходу нагородили трьох лауреатів громадської Крайової премії імені Лесі Українки. Ними стали хмельницькі письменники Микола Хоружий та Юлія Сабій. А також донецький митець Володимир Півень.

Про комунікацію із ветеранами та ветеранками говорили представники ЗМІ, поліції, Нацгвардії та Державної прикордонної служби України. Захід влаштували у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”. Обговорили проблеми та виклики, з якими зіштовхуються військові після повернення додому.

Після спільної вечері в одному із ресторанів міста восьмеро людей потрапили в інфекційну лікарню Хмельницького. Усі — з однаковими симптомами: висока температура, діарея, блювота, різкий біль у животі і знесилення. Перші хворі почали надходити в медичний заклад 24 лютого. Вік пацієнтів — від 18 до 28 років. У двох з […]

Близько десяти випадків, ймовірно, навмисного отруєння безпритульних собак зафіксували зоозахисники у Хмельницькому. Перші звернення про це почали надходити наприкінці минулого тижня. За словами волонтерки Ірини Кравчук, двох тварин врятувати не вдалося. Зоозахисники просять містян звертати увагу на безпритульних тварин та тих, хто їх годує. Адже у зоні ризику — й […]

Сорок тисяч гривень вдалося зібрати жителям мікрорайону Книжківці в рамках акції “Дрон від громади”. Гроші передали “Волонтерам Поділля”, які придбали за них комплектуючі для 5-ти FPV-дронів. Їх вже зібрали і найближчим часом відправлять військовим на фронт.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Лютий 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829