Війна технологій та дронів. Останні — здійснюють розвідку, влучають по окупанту. А ще — дозволяють не залучати додатковий ресурс. Все через те, що завдяки “бойовим пташкам” нашим військовим вдається виконувати місії “віддалено”. Про те, як дрони можуть змінити хід війни і скільки часу потрібно, щоб навчитися ними керувати, го-воримо у […]

Близько 30-ти школярів та студентів завершили навчання у “Школі ЗміноТворця”. Вона тривала два дні. У перший учасники відвідали міську раду, ознайомилися з роботою управління молоді та спорту і молодіжної ради Хмельницького. А також навчались проєктному і таймменеджменту. Наступного дня розробляли освітні та соціальні проєкти, які можливо реалізувати у Хмельницькому.

40-річний пацієнт Хмельницької міської лікарні розпочав двотижневу реабілітацію після надскладної нейрохірургічної операції. Команда лікарів провела чоловікові кліпування аневризми судин головного мозку. Він був госпіталізований з ознаками гострого інсульту місяць тому. Операція, яка тривала понад 3 години, пройшла успішно. Цьогоріч у закладі планують розпочати обстеження пацієнтів за допомогою нового апарату дослідження […]

Тридцятеро учасників бойових дій та членів сімей військових отримали гранти на відкриття та розвиток бізнесу на Хмельниччині. Зокрема, у сферах торгівлі, сільського господарства, легкої промисловості, громадського харчування та індустрії краси. Гранти виділяють у рамках урядової програми “єРобота”. Сума — від 250 тисяч до 1 мільйона гривень.

Регіональне представництво благодійного фонду “Стабілізейшн Суппорт Сервісез” відкрили на Хмельниччині. Діяльність організації спрямована на підтримку закладів соціального захисту та внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, йдеться про консультування, тренінги та адвокацію. Працюватимуть у шести громадах області.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031