Війна зробила українських жінок сильними і витривалими. Вони єднаються волонтерством, тримають тил. Хоробро виборюють українки і державну свободу на фронті. Про Жінок і війну — у новому випуску програми “Воєнний час”.

Мріяти і досягати цілей навчають учнів у мотиваційно-рефлексивному просторі ліцею №2. Ідея втілити такий проєкт виникла у педагогів закладу три роки тому. Відтоді на стінах ліцею з’явилися символічні повітряні кулі та дерева, а також рецепти успіху. Цьогоріч простір прикрасив портрет Тараса Шевченка. Автор композиції — художник і військовий Андрій Томчишин, […]

У центрі видачі одягу, який відкрила громадська організація “Територія Добра Поділля”, оновлюють асортимент. Там можна безкоштовно взяти вживані речі як для дорослих, так і для дітей віком до 13 років. Обмежень щодо кількості немає. На місці працюють волонтери, які допоможуть віднайти необхідне.

Окопні свічки та розпалювачі для військових виготовляють працівники закладу дошкільної освіти №57 “Перлинка”. Роботу розгортають тоді, коли у вихованців “тиха година”. До посилок вкладають і дитячі листівки. Волонтерять у садочку з перших днів повномасштабного вторгнення. Необхідні матеріали збирають працівники та батьки діток. Щоправда, нині бракує воску та парафіну, щоб залити […]

У черговому випуску рубрики “Варто знати” говоримо про управління відходами та сортування сміття. Також розповімо, які відходи “піддаються” переробці. Спікерка – Світлана Каритун, представниця Офісу проєкту “Розумне довкілля. Хмельницький”.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031