У 312-ому випуску програми “Спорт дайджест”: фехтувальниця з Нетішина побореться за медалі на Олімпіаді в Парижі. Хмельничанка стала призеркою чемпіонату України зі спортивної ходьби. Також покажемо, як у Хмельницькому змагалися пів тисячі художніх гімнасток.

7 березня в Хмельницькому обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки членкині Національної спілки художників України Людмили Давиденко. Експозиція “Зрозуміти” — це втілення філософських роздумів про наш непростий час. Більше — у розмові з авторкою та завідувачкою експозиційним відділом музею Антоніною Мельничук.

Хмельницькі дев’ятикласники, які минулого року здобули призові місця в “Іграх розуму”, повернулись зі Львова. Поїздку, яка стала для них своєрідним подарунком, організувало управління молоді та спорту. Школярі взяли участь у відкритті освітнього хабу Львова та відвідали “МолоДвіж Центр”. А ще — завітали до Центру імені Митрополита Андрея Шептицького. Крім того, […]

У Хмельницькому сьогодні провели в останню путь Героя Сергія Бардара. Чоловік родом з Красилівщини. Останні декілька років разом із сім’єю проживав в Олешині. До війська приєднався наприкінці минулого року. 42-річний Сергій Бардар загинув 5 березня під час виконання бойового завдання неподалік Бахмута Донецької області. В Героя залишилась дружина та двоє […]

Концерт пам’яті Тараса Шевченка відбувся у Палаці творчості дітей та юнацтва. Вихованці ансамблю “Подолянчик” поєднали танцювальні номери з віршами Кобзаря. Також на сцені лунали розповіді про візит поета до Кам’янець-Подільської губернії. Заходи до вшанування пам’яті видатного українця у “Подолянчику” влаштовують вже 35-й рік поспіль.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031