Пара військових одружилася в День добровольця у Хмельницькому. Познайомилися Анжеліка та Олександр майже чотири роки тому під час служби. Зараз він боронить Україну в лавах ЗСУ на Харківському напрямку. Вона — санінструкторка роти в Нацгвардії. З урочистою подією молодят привітали міський голова, рідні та колеги.

Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначають День добровольця. Це ті люди, котрі за власним бажанням взяли зброю до рук, аби захищати державу — як у 2014 році, так і на початку повномасштабного російського вторгнення. У Хмельницькому 32 добровольцям нині вручили відзнаку міського голови “Воля та мужність”. Ще двом — почесну […]

Двадцять п’ять сімейних лікарів стали учасниками тренінгу, який організували у “Захисті”. Їх навчали працювати з військовослужбовцями. Зокрема, говорили про психічне здоров’я звільнених з полону, наслідки бойових травм, правила комунікації з такими пацієнтами. В рамках проєкту такі тренінги відвідають більше сотні медиків Хмельницької громади.

Хмельницька делегація на чолі з міським головою відвідала Німеччину. Це була перша зустріч після укладеної тристоронньої угоди про солідарне партнерство у листопаді минулого року. Нагадаємо, тоді підписи на документі поставили мери Дрездена, Штутгарта та Хмельницького. Цього разу домовилися про організацію відпочинку для дітей загиблих Героїв. Запустили співпрацю між Хмельницьким національним […]

У черговій рубриці “Варто знати” говоримо про те, як встигати всюди і при цьому — мати ресурс. Таймменджмент — тема нового випуску. Спікерка — Тетяна Гончар, тренер з таймменеджменту, фінансовий коуч.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031