Переможців шкільної футзальної ліги-2024 нагородили у Хмельницькому. Змагання тривали з 5 лютого до 20 березня. У них взяли участь більше 60 команд у трьох вікових групах. Перемогу здобули учні ліцею №13, ліцею №4 та ліцею №1. В рамках чемпіонату розіграли і Кубок шкільної футзальної ліги.

Пластичну виставу “Косачка” вперше показали у Хмельницькому. До цього її бачили лише кияни. Авторками ідеї стали українські мисткині. “Косачка” – це розповідь про подорож людського духу крізь покоління. Присвятили проєкт жінкам, які були репресовані у радянські часи. А також тим, котрі нині боронять Україну.

У черговому випуску рубрики “Варто знати” говоритимемо про те, як зменшити стрес домашніх улюбленців під час сигналу “Повітряна тривога” та як зарадити їм під час гучних звуків. Спікерка – Інна Герасімова, старший інспектор-кінолог кінологічного центру ГУ Національної поліції України у Хмельницькій області.

Відсьогодні хмельничан перевозить ще один відремонтований тролейбус. Його оновили на 80% коштами “Електротрансу”. Працівники комунального підприємства лагодили тролейбус разом зі студентами ВПУ №11. В машині оновили тяговий двигун, відремонтували кузов, замінили колеса та електропроводку. У салоні замінили сидіння та встановили нову систему оповіщення пасажирів.

Перші вісім квартир у чотирьох будинках на вулиці Панаса Мирного сьогодні відключили від водовідведення. Кожен з мешканців заборгував за послуги підприємству “Хмельницькводоканал” більше тисячі гривень. Вони не сплачували за воду від трьох місяців до трьох років. Як відбувається процес відключення – бачила наша знімальна група.

Чергову партію FPV-дронів сьогодні передав захисникам міський голова Олександр Симчишин. Цього разу за бюджетні кошти закупили 140 “бойових пташок”. Їх отримали бійці різних підрозділів Сил оборони, що дислокуються на території Хмельницької громади. Вартість закупівлі — майже 2 мільйони гривень.

“Сонячні розваги” – день фізичної і творчої активності із такою назвою відбувся в Хмельницькій школі №32. Наразі це єдиний заклад в області, де навчаються діти з розладами аутоімунного спектру та синдромом Дауна. Щороку Міжнародний день людей із додатковою хромосомою в 21-й парі відзначають символічно 21-го березня. Напередодні для батьків у […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031