Понад 13 тисяч звернень за три місяці зареєстрували територіальні підрозділи поліції у місті Хмельницькому. Правоохоронці кажуть, стосуються вони майнових злочинів, зокрема, шахрайств і не лише. Якою є криміногенна ситуація на третьому році повномасштабної війни, говоримо у черговому випуску програми “На часі”.

Виставка-ярмарок “Квітуча Україна” відбулася у Хмельницькому минулими вихідними. Її організували за ініціативи управління торгівлі на вулиці Прибузькій. Підприємці з Хмельницького та області виставили на продаж квіти, саджанці, добрива, мототехніку, сувеніри, свійських тварин. Ярмарок дозволив їм прорекламувати себе та реалізувати товар. А хмельничани, тим часом, придбали необхідне за помірними цінами.

Двадцять дві активістки з Хмельницького та Старокостянтинова приєдналися до тренінгу “Домашнє та гендерно зумовлене насильство”. Під час зустрічі досліджували причини подібних правопорушень, говорили про постраждалих та вирішення їхніх проблем. Захід організували представники Фонду ООН у галузі народонаселення за підтримки уряду Канади.

Весняну толоку минулими вихідними організували у Хмельницькому. До прибирання долучилися працівники комунальних підприємств, управлінь, установ та організацій. Навели лад на 20 локаціях у різних мікрорайонах міста. Нагадаємо, толоку влаштували у рамках місячника санітарної очистки та благоустрою, який триватиме до 18 квітня.

Міжконфесійна молитва за перемогу та мир відбулася у Хмельницькому. Вона об’єднала представників Духовної Ради міста, військових, ветеранів, волонтерів та представників влади. Разом просили у Бога захисту для армії, підтримки для поранених, полонених і тих, хто зазнав втрат у війні. Захід відбувся у рамках загальнонаціонального молитовного марафону. Минулого тижня молебень відбувся […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930