Понад два роки опікується дружинами та матерями загиблих Героїв: громадська організація “Я — УКРАЇНКА” надає жінкам психологічну та соціальну підтримку. Також організовують для них таборування та фотосесії. Які проєкти вже втілили у життя та які планують реалізувати, говоримо у програмі “На часі”.

Зарядні станції “BanderaPower” вручила військовослужбовцям 82-річна майстриня Неоніла Боричко. Місяць тому вона виставила на благодійну лотерею 10 авторських вишиваних картин. Інформацію про розіграш кожного полотна оприлюднили у соцмережах десятеро активних хмельничанок. На потреби захисників вдалось зібрати більше 90 тисяч гривень. На ці кошти придбали три зарядні станції. Ще одну передав […]

Сьогодні з Хмельницької обласної лікарні виписали 25-річну Олену Горбатюк, якій 1 травня здійснили трансплантацію нирки. Нагадаємо, донором для дівчини став її батько. За словами лікарів, пацієнти почуваються добре. Нині у них розпочинається період ранньої реабілітації.

Чотирнадцятьох медичних сестер привітали у Хмельницькій міській раді. Щорічно 12 травня відзначається Міжнародний день медичної сестри. Це свято — своєрідна подяка за щоденну роботу та визнання важливості медсестринського фаху.

Фотовиставку “Жіночий вимір. Українки” відкрили у Хмельницькому до Дня матері. До експозиції увійшли 60 світлин з фондів музею-студії фотомистецтва. На них зображені жінки — військові, волонтерки, матері. Знімки зробили фотографи з Хмельницького, Києва та Львова. Триватиме виставка до 28 травня.

У Хмельницькій громаді стартує перше масштабне соціологічне дослідження. Його мета — дізнатися думку жителів щодо нинішнього стану справ та майбутнього громади і на основі цього сформувати стратегію розвитку. Опитають 700 респондентів різного віку. Кожен відповість на понад 20 питань.

Суд визнав винним Ігоря Слободяна у побитті військового Артура Ананьєва. 2 квітня 2023 року у Свято-Покровському соборі служитель церкви наніс бійцю умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності постраждалого. Це частина 2-га статті 125 Кримінального кодексу України. Вирок Ігорю Слободяну оголосили сьогодні у Хмельницькому […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031