Найбільша підтримка, величезна любов і, водночас, неабияка щоденна праця. 15 травня відзначаємо День сім’ї – уже втретє в умовах повномасштабної війни. Остання додала нових викликів українським родинам. Аби підтримати хмельницькі сім’ї, популяризувати сімейні цінності, Хмельницька міська рада спільно з Духовною радою міста організовують низку заходів до Дня сім’ї. Більше про […]

Мріяв бути хліборобом, а став воїном. У двадцять років Іван Габлінський добровольцем вирушив на захист України, адже, каже, по-іншому вчинити не міг. Отримав поранення. Наразі долає важку хворобу. Про боротьбу молодого воїна – у новому випуску програми “Портрети”.

Благодійний студентський ярмарок відбувся сьогодні у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі. З 2017-го року його організували уже ввосьме. Спочатку збирали гроші на допомогу вихованцям Вовковинецької школи-інтернату. З 2022-го усі кошти від таких благодійних ярмарків спрямовують на ЗСУ. Нині на подвір’ї закладу торгували смаколиками, національними стравами та напоями. Серед учасників — студенти […]

Чемпіонат “School of champions” з легкої атлетики фінішував у Хмельницькому. У ньому взяли участь учні 7-11 класів — загалом 230 учасників у складі 22-х команд. Змагались з естафетного бігу 4 на 100 метрів, стрибків у довжину та з бігу на 100, 200, 400 та 800 метрів. Після змагань переможцям та […]

Про співпрацю Хмельницького з європейськими містами розповідали студентам університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Зустріч відбулася в обласній універсальній науковій бібліотеці. На неї запросили працівників управління економіки міської ради. Також на захід завітали хмельничани, які стали учасниками навчальної молодіжної поїздки до Європи восени 2023 року.

Близько 20 000 разів скористалися хмельницькою громадською пральнею з вересня 2022-го року. Безкоштовно послугу отримують військовослужбовці та вимушені переселенці. А для хмельничан вартість становить 75 гривень. Нагадаємо, громадська пральня працює в приміщені міської лазні №1 чотири рази на тиждень — з четверга до неділі.

Отримали подарунки та грамоти. Переможців змагань “Junior Sport Day” нагородили у Хмельницькому. Це серія естафет, у яких брали участь дошкільнята. До цьогорічних стартів доєдналися 22 садочки Хмельницької громади. З них обрали шість груп-переможців. Серед них — вихованці шостої групи Початкової школи №2.

Майстерклас від чемпіона світу та Європи: дзюдоїст Георгій Зантарая завітав до Хмельницького. Для спортсменів-початківців та тих, хто вже виступає на всеукраїнській спортивній арені, продемонстрував “коронні” прийоми та відповів на запитання атлетів. Миттєвості зустрічі учасника Олімпійських ігор із наймолодшими дзюдоїстами – у сюжеті.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031