Від студентів – школярам: у Хмельницькій тергромаді триває просвітницький проєкт «Школа місцевого самоврядування». Це спільне дітище Хмельницької міської ради та університету управління та права ім. Леоніда Юзькова. Як через гру знайомлять юних українців із правами та обов’язками та наскільки назріла потреба у такій ініціативі, говоримо у програмі «Влада і громада».

Концептуальний проєкт “Повір у себе” художниці із Запоріжжя Ірини Коротич презентували у Хмельницькому у Міжнародний день музеїв. Цьогоріч він відбувся під гаслом: “Освіта та дослідження”. Розпочалося дійство з перформансу біля Хмельницького обласного художнього музею. Відвідувачі виставки донатили на облаштування мистецького дворику, який є частиною творчого простору закладу.

Фінішував міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)-2024. Традиційно його влаштували у рекреаційному центрі “Берег надії”, що у Головчинцях. Участь у грі взяли 20 команд з різних шкіл Хмельницької громади — загалом понад дві сотні школярів. Упродовж трьох днів учасники змагалися у випробуваннях, пов’язаних з фізичною підготовкою, навичками надання […]

Ходою за сімейні цінності у Хмельницькому завершився тиждень сім’ї. До маршу приєдналися декілька десятків хмельничан та вимушених переселенців. Усі вони пройшлися центральною алеєю парку імені Михайла Чекмана до головної сцени. Там для учасників заходу облаштували містечко з різними локаціями — як для дітей, так і для дорослих.

Із велопробігом “Шануємо пам’ять захисників України” завітали до Хмельницького ветерани Іван Балашов та Анатолій Вересенко. Протягом дев’яти днів вони планують подолати на двоколісних сім областей. Стартували 15 травня в Ужгороді. А 23 травня фінішують у столиці біля стіни пам’яті загиблих за Україну. Дорогою завітають до тих міст Київщини, які були […]

“Не мовчи — полон вбиває”. Саме під таким гаслом у суботу відбувся пробіг-нагадування у парку імені Михайла Чекмана. Понад 130 учасників подолали дистанцію у майже кілометр. Пробіг організували родини військовополонених та зниклих безвісти спільно з однією з місцевих спортивних шкіл та волонтерами.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031