У 321-ому випуску програми “Спорт дайджест”: бронзова призерка Олімпійських ігор Лариса Заспа у Хмельницькому дала старт всеукраїнському турніру. Наші регбісти у складі збірної команди України готуються до чемпіонату Європи. Також покажемо, як змагалися веслувальники та футболісти.

Збірку творів воїнів-хмельничан “Герої серед нас” презентують у Хмельницькому. До неї увійшла проза та поезія наших земляків-захисників. Зібрали твори в одне видання працівники центральної публічної бібліотеки Хмельницької тергромади. Більше про творчі рядки, написані в окопах, говоримо в ефірі програми “На часі”.

Стіни укриття для учнів двох класів розписують у ліцеї №3 імені Артема Мазура. Спільний волонтерський проєкт реалізують з благодійним фондом “Хесед Бешт”. Малюнками планують прикрасити чотири стіни сховища. Наразі завершують роботу над першим. Окрім учнів, під час повітряних тривог в цьому укритті перебувають також мешканці навколишніх будинків.

У Початковій школі №2 ярмаркують на підтримку ЗСУ. Долучаються усі школярі. Кожен клас — в окремий день. Впродовж перших двох ярмарків вдалося зібрати близько ста тисяч гривень. Сьогодні ж на подвір’ї школи господарювали третьокласники. Діти разом з батьками продавали випічку, солодощі, іграшки, вироби ручної роботи.

Ще один оновлений тролейбус виїхав на маршрути міста. Його капітально відремонтували у навчально-виробничій дільниці “Електротрансу” — силами працівників підприємства і студентів ВПУ №11. Відновлення тролейбуса тривало три місяці. Від старого, що відслужив майже 35 років і наїздив містом понад півтора мільйона кілометрів, лишилося не більше 10% “начиння”.

Групи психологічної підтримки для дружин військовослужбовців діють у Хмельницькому. Ініціювали такі зустрічі представники громадської організації “Легіон Нескорених”. Спілкується з учасницями зустрічей психологиня Наталія Дурдас. Вона пояснює, як навчитися жити на відстані від рідних та як сприймати зміни у їхній поведінці після повернення із фронту.

Герой України Володимир Жемчугов зустрівся у Хмельницькому із вчителями історії та заступниками директорів шкіл. Чоловік родом із Луганщини, з 2014 року обороняв рідну область від окупантів. Наприкінці 2015 року, отримавши важкі поранення, потрапив до полону. Після повернення Володимир Жемчугов продовжив боротьбу — вже на інформаційному фронті. У Міністерстві культури та […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031