Не лише рекреаційні, але й реабілітаційні послуги. Їх надають військовим та рідним захисників у “Березі надії”. Розширення функцій стало можливим завдяки відкриттю на його базі відділення фізичної реабілітації та ментального здоров’я. Детальніше про те, які саме можна отримати послуги, говоримо у програмі “Влада і громада”.

Третій випуск книги “Почесні громадяни” презентували у Хмельницькому. До неї увійшли біографії 45-ти загиблих у російсько-українській війні захисників, які отримали звання посмертно. До Дня Героїв екземпляри видання вручили родинам воїнів.

Благодійний концерт рок-гурту “KOZAK SYSTEM” відбувся у День Героїв у Хмельницькому. З початку повномасштабної війни для групи вже — 258-й. Цього разу приїхали, аби долучити хмельничан до Руху Опору та зібрати кошти на дрони. У парку імені Чекмана сотнями голосів глядачі підтримували музикантів.

Мрію Героя Андрія Черніцького здійснили у Хмельницькому. У парку імені Чекмана за його ескізами встановили дитячий майданчик “Павучок”. Ідея створити унікальне місце для відпочинку малечі виникла в Андрія Черніцького ще у 2018-му. Тоді у парку вони з дружиною відреставрували скульптуру Миколи Мазура “Космодром”. 1 липня 2023-го Андрій загинув на фронті, […]

У Хмельницькому сьогодні попрощалися із Героєм Анатолієм Пахутою. Після початку повномасштабної війни чоловік добровольцем вступив до лав Луганського прикордонного загону ім. Героя України Євгенія Пікуса. У селищі Білогорівка Луганської області отримав поранення, несумісні з життям. Загинув 19 травня. Анатолію Пахуті навіки 46. Поховали Героя на Алеї Слави.

Українська фундація “Мрія” здійснює мрії дітей. Благодійна організація опікується родинами загиблих, зниклих безвісти та полонених воїнів. Надає юридичну, психологічну, гуманітарну допомогу. Організовує оздоровчі кампанії, а також здійснює мрії маленьких українців, як от бажання 16-річного Максима Хмари. Він давно мріяв про гітару.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031