Проєкт “Хмельницький: гуртуймося задля Перемоги” реалізовує громадська організація “Кластер підприємців – ВПО” спільно із партнерами. Це один із переможців програми “Громадські ініціативи”. Заходи, передбачені проєктом, відбуватимуться впродовж літа. Більше про них говоримо в ефірі програми “На часі” із головою ГО “Кластер підприємців – ВПО” Альоною Куровською.

Більше сотні автомобілів для військовослужбовців за два роки безкоштовно відремонтували працівники однієї із місцевих СТО. Відновлюють автівки, які постраждали від обстрілів на передовій та ті, що “пригнали” з-за кордону для потреб ЗСУ. Також купують та реставрують старі мотоцикли. Їх бійці використовують під час евакуації та для підвезення боєприпасів. Усі ремонтні […]

Подолати тривогу, порушення пам’яті чи сну допоможуть окуляри віртуальної реальності. Така послуга нещодавно з’явилася у медичному центрі “Карітас”. Для терапії медики використовують відео з краєвидами у різні пори року, заспокійливу музику та аудіосупровід. VR-окуляри у психіатрії використовують в багатьох країнах світу.

Сто шість учнів вищого професійного училища №4 сьогодні отримали дипломи про закінчення навчання. Напередодні випускниками навчального закладу стали іще 70 фахівців. Під час урочистостей колективу училища вручили золоту медаль та диплом за досягнення під час Міжнародної виставки освіти. Кращих учнів та педагогів закладу також відзначили грамотами і подяками.

День відкритих дверей влаштували у комунальному закладі «Ветеранський простір». Розповіли про послуги, які надають військовослужбовцям та їхнім сім’ям. Це, зокрема, психологічний та юридичний супровід, реабілітація та соціальна підтримка. З початку року до закладу звернулися 120 діючих військових та ветеранів. А також понад чотири сотні родин військовослужбовців, полонених та зниклих безвісти.

Семирічна хмельничанка Агата Єрьоменко стала чемпіонкою Європи із танців “Disco Power”. Змагання відбувались у чеському місті Хомутов протягом чотирьох днів. У них взяли участь п’ятнадцятеро представників Хмельницького. Змагались також і за Кубок Світу. Його здобула також хмельничанка — Кіра Єрьоменко. Загалом юні танцюристи повернулись додому із дев’ятьма кубками та чотирнадцятьма […]

Молитвою за мир і перемогу, гуманітарною допомогою, тимчасовим прихистком для переселенців, капеланством… Допомагають українцям пережити війну храми різних релігійних конфесій. Більше — у новому випуску програми “Воєнний час”.

Рекрутинговий центр діятиме у Хмельницькому. Його створять на базі ЦНАПу для ефективної роботи з мобілізації. Таке рішення сьогодні ухвалили на черговому засіданні виконкому. Також нині затвердили інвестиційну програму комунального підприємства “Спецкомунтранс” до 2033-го року. І підтримали рішення про підвищення розміру премії міського голови для обдарованих школярів.

У хмельницьких тролейбусах з 15 липня діятиме винятково безготівкова система оплати проїзду. Розрахуватись можна буде електронним квитком, банківською карткою чи смартфоном, який підтримує систему Apple Pay чи Google Pay. Також можна згенерувати QR-код у додатку CityCard та піднести його до валідатора. Перейти на безготівкову оплату проїзду планували ще кілька років […]

Почесну відзнаку “За відвагу в надзвичайній ситуації” вручили сьогодні хмельницькому рятувальнику Ростиславу Лобуньку. 22 березня він разом з колегами витяг з-під завалів на вулиці Пілотській дівчину, котра постраждала внаслідок ворожого ракетного обстрілу. Нагородили й вчителя фізкультури Олександра Жука, який нещодавно врятував з води двох дівчат в мікрорайоні Озерна. Під час […]

Обереги з лаванди виготовляли волонтери та вимушені переселенці. Майстерклас для них влаштувала Марина Соколова у штабі громадської організації “Захист — об’єднання волонтерів”. З квітами жінка працює більше 10-ти років.

Професійною художницею фахова юристка Анастасія Площинська стала лише нещодавно. Уже презентувала свою виставку у Хмельницькому. У творчому доробку — переважно пейзажі рідного краю, квіткові натюрморти, портрети.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930