Цьогоріч у червні виповнюється два роки, як у нашому місті заснували центр підтримки переселенців “Я-Маріуполь”. Нині він допомагає адаптуватися на відносно мирних територіях понад двом тисячам евакуйованих із Маріуполя, які живуть на території Хмельниччини. Більше — у нашій розмові з директором центру Євгеном Мазуром.

“Медичний пікнічок” до Міжнародного дня захисту дітей влаштували у Хмельницькому. Він відбувся просто неба у парку імені Михайла Чекмана. Лікарі безкоштовно надавали консультації та обстежували маленьких пацієнтів. Зокрема, проводили УЗД та ЕКГ дослідження. Навчали чистити зуби та мити руки, перевіряли стан стопи, показували, як виглядають бактерії та віруси. Організували захід, […]

Спортивно-оздоровчий табір “Олімп” сьогодні розпочав роботу у Хмельницькому. На базі ДЮСШ №1 впродовж літа відпочинуть майже 250 дітей. Наразі стартувала перша зміна. На кожен з 14-ти днів таборування організатори підготували насичену програму. У день відкриття для спортсменів влаштували бульбашкові розваги з казковими героями.

“Школа молодого підприємця” стартувала у Хмельницькому. Цьогоріч на неї зареєструвалися 30 учасників — це учні старших класів. Протягом п’яти днів вони дізнаються більше про фінансову грамотність, соціальне підприємництво, використання у бізнесі штучного інтелекту. А на шостий день молодь презентує власні бізнес-плани. Організували навчання працівники управління економіки Хмельницької міської ради спільно […]

Десятеро хмельницьких підприємців отримали гроші на розвиток бізнесу у рамках державної програми “Власна справа”. Сума грантів — від 150 до пів мільйона гривень. Сертифікати бізнесменам вручив міський голова Олександр Симчишин у Хмельницькому обласному центрі зайнятості.

Сьогодні у Хмельницькому провели в останню путь Героя Романа Присягу. До війська чоловік приєднався восени 2022 року. Загинув військовослужбовець з позивним “Шумахер” торік 27 липня. У нього залишились троє дітей. Поховали Романа Присягу на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930