“Мусив узятися за бандуру як за останню зброю” — альбом-біографія видатного земляка Костя Місевича авторства наукової співробітниці музею Історії міста Хмельницького Оксани Доронської-Собко. Більше про книгу, цікаві факти про Місевича — у нашій розмові.

Опікувався родинами загиблих бійців батальйону “Миротворець”. Долучився до запровадження Дня вшанування пам’яті загиблих захисників України. А тепер ми вшановуємо і його пам’ять. У новому випуску програми “На щиті” ми розкажемо про миротворця, викладача та військовослужбовця Андрія Бахтова.

Сонячну електростанцію потужністю 100 кВт облаштували на даху трьох поліклінік Хмельницького. Спочатку отриману електроенергію спрямовували для забезпечення роботи медзакладів. Згодом надлишок почали продавати у мережу. Електростанцію облаштували за кошти Хмельницького міського лікувально-діагностичного центру. На це витратили близько 4 мільйонів гривень. За попередніми підрахунками, станція окупиться протягом чотирьох з половиною років. […]

Двісті двадцять шість медалістів цього року має Хмельницька громада. Ліцей №11 став лідером за кількістю відмінників — там одразу 27 “золотих” випускників. Сьогодні їм вручили медалі. Почесними грамотами і сертифікатами також відзначили переможців всеукраїнських олімпіад та конкурсів.

Хмельницька — серед чотирьох громад області, котрі були представлені на міжнародній конференції з питань відновлення України. Захід відбувся минулого тижня. Його слоган — “Об’єднані у захисті”. А приймав конференцію Берлін — столиця Німеччини. Про що вдалося домовитися хмельницькій делегації з міжнародними партнерами?

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930