Художниця, яка творить у стилі символізму, випускниця художньої студії ГО «У майбутнє через культуру». Авторка власної поетичної збірки та колективних альманахів. Більше про Ірину Стасюк — у нашій з нею розмові.

Продуктові набори для вимушених переселенців роздавали сьогодні в громадській організації “Територія Добра Поділля”. Пакунки отримали 35 людей. Продуктові набори різним категоріям видають волонтери на 5-ти локаціях. Цього разу усі, хто зареєструвався на сторінках організації в соцмережах, прийшли у приміщення на вулиці Миколи Мазура. З початку повномасштабної війни волонтери “Території Добра […]

Благодійний концерт “Нескорені” відбувся у Хмельницькій обласній філармонії. Українські гурти “KOZAK SYSTEM”, “Друга Ріка” та співачка Марта Липчей виконали пісні, написані здебільшого після початку повномасштабної війни. Усі кошти, зібрані від продажу квитків, організатори спрямують на закупівлю дронів для ЗСУ.

Десять квадрокоптерів DJI Mavic 3T Termal з тепловізором поїдуть з Хмельницького на фронт. Сьогодні бійцям кількох підрозділів Сил оборони їх передав міський голова Олександр Симчишин. Це чергова бюджетна закупівля. На квадрокоптери витратили понад 1 мільйон 700 тисяч гривень.

День Німеччини відзначили у Хмельницькому. У парку імені Чекмана розгорнули низку локацій, присвячених німецькій культурі. Серед них — галерея просто неба, виставка дитячих малюнків, бібліотечне містечко, вуличний кінотеатр. Цей захід — нагода подякувати німецьким містам за підтримку України. Зокрема, Штутгарту та Дрездену, які стали побратимами Хмельницького у 2023 році.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031