У 330-му випуску програми “Спорт дайджест”: у Франції відбулось закриття Олімпійських ігор – Україна посіла 22-ге місце в медальному заліку; як команди Хмельниччини стартували у чемпіонаті України з футболу; також покажемо, як хмельничани веслували на човнах “Драконі”.

Нова команда, нова квест-кімната та нові завдання з історії України. Чи зможуть учасники відрізнити правду від міфів і здобути перемогу? Дивіться 16 серпня черговий випуск історичного телеквесту «Ми покажемо вам карти».

Сховище для пацієнтів та працівників збудують на території Хмельницької обласної дитячої лікарні. Підземна споруда, площа якої — понад тисячу квадратних метрів, вміщатиме близько 400 людей. Окрім того, там розмістять палати для хворих, операційні, ординаторську, відділення інтенсивної терапії та реанімації, клініко-діагностичні лабораторії. Завершити роботи планують наступного року.

У Свято-Георгіївському храмі сьогодні попрощалися з Героєм Олександром Сивульком. Він навчався в хмельницькій школі №28. До повномасштабної війни працював у цирку, а також на радіо. В лютому 2022-го Олександр добровольцем записався до лав 19-го окремого стрілецького батальйону, і разом з побратимами захищав Україну. 9 серпня серце Героя зупинилося. Йому назавжди […]

Мистецький фестиваль “Твори” відбувся у Хмельницькому до Дня молоді. Його організували представники управління молоді та спорту спільно з Молодіжним центром. Для хмельничан підготували виступи молодих митців, танцювальний, літературний та художній майстеркласи. Також під час благодійного аукціону збирали кошти на підтримку ЗСУ.

Премію міського голови до Дня молоді вручили двадцятьом хмельничанам. Це активні учасники мистецьких заходів, волонтери, які підтримують українське військо та роблять внесок у національно-патріотичне виховання містян. Ще п’ятеро хмельничан отримали нагороди та подарунки за розвиток молодіжного руху у громаді.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031