Працював за кордоном, а коли в Україні розпочалась повномасштабна війна — повернувся додому і став на її захист. Брав участь у боях у Мар’їнці, що на Донеччині, та у Запорізькій області поблизу населеного пункту Вербове. Історія захисника Олександра Трочинського — у новому випуску проєкту “Портрети”.

Кошти на підтримку Сил оборони, військових та їх родин, будівництво укриттів у навчальних закладах — на черговій сесії міської ради внесено зміни до бюджету Хмельницької громади. Підтримано низку й інших важливих рішень. Більш детально про них — в ефірі програми “Час мера”.

“Наше слово — зброя!”. Під такою назвою в обласній універсальній науковій бібліотеці презентували поетично-пісенну антологію Хмельниччини. До неї увійшли твори 60-ти митців, присвячені боротьбі українського народу. Кошти на друк книги передав військовослужбовець Юрій Константиновський.

Майже півтори тисячі мешканців області з початку року скористалися урядовою програмою “Армія відновлення”. У межах проєкту безробітних залучають до суспільно-корисних робіт, спрямованих на потреби ЗСУ або на користь громади. До прикладу, облаштування укриттів, пошиття одягу для військових, плетіння маскувальних сіток тощо. Оплата залежить від виду роботи, але вона не може […]

Продовжуємо розповідати про активних українців, які народились вільними. Анастасії Біжик — 14 років. До 2022 року вона проживала у Маріуполі, про який зберігає світлі та теплі спогади. Після переїзду до Хмельницького дівчина не сидить на місці. У ліцеї №10 вона виготовляла окопні свічки та брала участь у благодійних ярмарках на […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031