29 серпня відзначаємо День пам’яті захисників України. Вшановуємо усіх, хто віддав життя за Україну під час російсько-української війни. Разом із тим, висловлюємо слова співчуття і скорботи родинам загиблих. Про те, як живуть ті, чиїх близьких забрала війна, — розкаже програма “Воєнний час”.

У черговому випуску рубрики “Варто знати” розповімо про особливості догляду за важкохворими вдома. Спікерка – Катерина Назарова, медична директорка медичного центру “Карітас Хмельницький” при БО “БФ Карітас Хмельницький УГКЦ”.

“Реакції війни”. Хмельницькі актори представили дружинам військовослужбовців перформанс про повернення воїнів додому. Показали, як виглядають поширені для військових стани — зависання, флешбеки, дезадаптація. Також актори відтворили найпоширеніші помилки, яких припускаються рідні під час спілкування з бійцями. Другий показ “Реакцій війни” планують у вересні.

Сьогодні у Хмельницькому в останню путь провели Героя Григорія Олійника. Чоловік народився у селі Теперівка Деражнянської міської громади. Пів року тому вступив до лав ЗСУ. Служив у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила у Часовому Яру. Загинув 23 серпня. Герою навіки 43. Поховали Григорія Олійника на Алеї Слави.

На Алеї Слави сьогодні вранці відбулася панахида за полеглими Героями. Капелани міста звершили молитву за всіма воїнами Хмельницької громади, які загинули в російсько-українській війні. З 2014 року на Алеї Слави в мікрорайоні Ракове знайшли вічний спочинок майже пів тисячі захисників. Рідні, знайомі і побратими Героїв прийшли вшанувати пам’ять полеглих. Молилися […]

На Майдані Незалежності сьогодні презентували виставку світлин рідних загиблих військових. До експозиції увійшло 98 фотографій. На них — батьки, дружини, діти тримають у руках особисті речі Героїв: медалі, прапори, одяг. Авторка світлин — фотографиня Вероніка Ковальчук. Фотографії передадуть до Державного архіву Хмельницької області. Вони увійдуть до колекції експонатів у межах […]

Дебютний старт. У Хмельницькому вперше відбувся відкритий чемпіонат ДЮСШ №3 зі стрільби з лука. Змагалися учасники впродовж трьох днів. Це аматори та діючі спортсмени. Як боролися за нагороди — зафільмувала наша знімальна група.

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031