У 334-ому випуску програми “Спорт дайджест”: шахіст з Хмельницького двічі зійшов на п’єдестал пошани європейського старту. Також покажемо, які вони —“Активні парки”, та скільки коштів зібрали під час благодійного спортивно-сімейного фесту хмельничани.

Серед поширених хвороб людей зрілого віку — ліпоми або жировики. Поки вони не болять, більшість не звертає на них уваги, але інколи їх кількість збільшується і ліпоми починають стрімко рости. Про причини виникнення цих новоутворень на тілі та їх лікування — у нашій розмові з хірургинею Тетяною Мартюк.

Шість мультибордів отримав ліцей №3 імені Артема Мазура. Також тут зробили ремонт у класі біології та придбали для нього сім мікроскопів та вісім цифрових вимірювальних комплексів. Клас обладнали мультимедійною дошкою, проектором та ноутбуком. Кошти на все, а це 800 тисяч гривень, виділили з бюджету громади.

Спартакіада серед підопічних соціальних закладів області відбулася сьогодні у Хмельницькому. Участь у змаганнях взяли понад 150 людей. Це клієнти та працівники двадцяти трьох будинків-інтернатів для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю і психоневрологічних інтернатів Хмельниччини. Вони змагалися у восьми видах спорту: шахах, шашках, армреслінгу, аерохокею, волейболу, футболу, петанку та […]

Будівництво нової ділянки зливової каналізації стартувало на вулиці Зарічанській у Хмельницькому. Наразі фірма-забудовник перекрила частину дороги і розпочала демонтаж асфальту для прокладання труб. Довжина нової системи дощової каналізації становитиме 350 метрів. Це дозволить зменшити наслідки підтоплень під час злив. У зв’язку з будівництвом рух громадського транспорту вулицею Зарічанською змінили.

“Емоції в кольорі”. Виставку робіт абстрактного живопису відкрили у Хмельницькій обласній бібліотеці для молоді. Це полотна, виконані у техніці “Fluid art”. Їх створили студенти та викладачка кафедри рисунку та проєктної графіки Хмельницького національного університету. Деякі із цих робіт раніше експонувались на міжнародних виставках. Ознайомитись із картинами у бібліотеці можна до […]

День мого міста

Розрахуйтесь за тепло

Погода

Архів

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30